सर्वाधिक अनुसरण कएल टिकटक खातासभक सूची

मैथिली विकिपिडियासँ, एक मुक्त विश्वकोश
Jump to navigation Jump to search
लिसा आ लिना पूर्व टिकटकमे सभसँ बेसी अनुसरण कएल व्यक्ति छल, ओ दुनू मार्च २०१९ मे खाता मेटाबऽसँ पहिने ओकरसभक ३२ मिलियनसँ बेसी अनुयायीसभ छल।

टिकटकमे सभसँ बेसी अनुसरण कएल प्रयोगकर्ता संयुक्त राज्य अमेरिकाक चार्ली डि आमिलियो छी। ओकर ५ करोड़सँ बेसी अनुयायीसभ अछि। [१]

एहि सँ पूर्व, सभसँ बेसी अनुसरण कएल व्यक्तिगत खाता जर्मनीक लिसा आ लिनाक छल। ओकरसभक ३२ मिलियनसँ बेसी अनुयायीसभ छल।[२][३] मार्च २०१९ मे ओ दुनू गोपनीयताक चिन्ता आ मञ्चमे ओकरसभक दिलचस्पी कम भेलाक कारण देखबैत ओसभ अप्पन खाता मेटाए लेनए छल। [४][५][६][७][८]

शीर्ष खातासभ[सम्पादन करी]

निम्नलिखित तालिका शीर्ष ५० सर्वाधिक अनुसरण कएल पूर्व म्युजिकल्लीसँ समायोजन भऽ टिकटक खातासभकेँ सूचीबद्ध केनए अछि।[९][१०][११][१२][१३]

क्र.सं प्रयोगकर्ता नाम मालिक अनुयायीसभ[१४]
(मिलियनमे)
मोन पसन्द कएल[१४]
(मिलियनमे)
विवरण देश ब्रान्ड खाता
@charlidamelio चार्ली डि आमिलियो ५५.४ ३७८४.३ नर्तक आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
@lorengray लोरेन ग्रे ४३.२ २३७५.३ गायिका आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
@zachking ज्याक किङ ४२.९ ४६७.६ रङ्गकर्मी आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
@tiktok टिकटक ४०.४ २१५.० सामाजिक सञ्जाल मञ्च जनबादी गणतन्त्र चीन चीन आकृति:Ya
@addisonre एडिसन रे ३९.९ २०५५.४ नर्तक आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
@riyaz.१४ रियाज अली ३८.४ १७३३.९ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
@babyariel बेबी एरियल ३२.९ १७७४.४ गायिका, अभिनेत्री, आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
@spencerx स्पेन्सर पोलाङ्को नाइट २९.३ ६६४.० सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
@mr_faisu_07 फैसल शेख २८.२ १६९३.८ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
१० @brentrivera ब्रेन्ट रिभेरा २६.९ ७०४.४ अभिनेता आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
११ @gilmhercroes जिल्महर क्रोएस २६.९ ६८५.२ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व अरुबा अरुबा
१२ @_arishfakhan_ अरिशफा खान २६.३ १०३१.२ अभिनेत्री आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
१३ @jannat_zubair२९ जन्नत जुबायर रहमानी २५.७ ६५६.२ अभिनेत्री आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
१४ @nishaguragain निशा गुरागाईँ २५.२ ६६९.६ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
१५ @awezdarbar अवेज दरबार २४.८ ९९३.७ नृत्य प्रशिक्षक आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
१६ @flighthouse फाइट हाउस २४.७ २१५२.० मनोरञ्जन ब्रान्ड संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका आकृति:Ya
१७ @therock द रक २४.२ १३०.३ अभिनेता आ पूर्व कुस्ती खेलाडी संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
१८ @dixiedamelio डिक्सी डि आमेलिओ २४.१ ५९५.४ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
१९ @kristenhancher क्रिस्टेन हान्चेर २३.९ १७०९.४ अभिनेत्री आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व क्यानाडा क्यानडा
२० @jacobsartorius ज्याकोब सार्टोरियस २३.४ १५०५.४ गायक आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
२१ @stokestwins स्टोर्क्स टुइन्स २३.२ ५७१.१ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
२२ @livetv म्युजिकल्ली २३.२ ३.० सामाजिक सञ्जाल मञ्च संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका आकृति:Ya
२३ @willsmith विल स्मिथ २३.० ११५.१ अभिनेता संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
२४ @tiktok_india टिकटक भारत २३.० ३७.५ सामाजिक सञ्जाल मञ्च भारत भारत आकृति:Ya
२५ @sameeksha_sud समीक्षा सुद २२.७ १०२३.६ अभिनेत्री आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
२६ @dobretwins लुकास र मार्कस २२.७ ६५३.८ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
२७ @jaydencroes जेडन क्रोइस २२.२ ९७२.३ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व अरुबा अरुबा
२८ @itsjojosiwa जोजो सिवा २१.६ ६९७.३ गायक, अभिनेत्री, नर्तक, आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
२९ @lizzza लिजा कोसी २१.५ २००.३ अभिनेत्री आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
३० @avneetkaur_१३ अभनित कौर २१.२ ५०९.९ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
३१ @jiffpom जिफ पोम २०.९ ५०८.३ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका आकृति:Ya
३२ @justmaiko माइकल ली २०.३ ५४०.४ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
३३ @gima_ashi गरिमा चौरासिया २०.२ ५८८.३ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
३४ @cznburak बुराक ओज्देमिर २०.१ ३४६.७ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व टर्की तुर्की
३५ @savv.labrant साभानाह लेब्रान्ट २०.० १२८१.१ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
३६ @lilhuddy चेस हडसन १९.७ १०२८.१ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
३७ @laurengodwin लरेन गुडविन १९.२ १८०२.२ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
३८ @avani अभयानी ग्रेस १९.० ११५८.६ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
३९ @jasonderulo जेसन डेरुलो १९.० २३७.० गायक, गीतकार, आ नर्तक संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
४० @jasoncoffee जेसन कफी १८.५ ९६५.० सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
४१ @selenagomez सेलेना गोमेज १८.४ ३३.५ गायक, अभिनेत्री, आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
४२ @piyanka_mongia प्रियङ्का मोङ्गिया १८.२ ३५१.० सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
४३ @camerondallas कामेरून डालस १८.१ ३०८.३ अभिनेता आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
४४ @oye_indori ओइ इन्दुरी १७.८ ५७५.१ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
४५ @daniellecohn डेनियल ओहन १७.६ २०८५.५ गायक, नर्तक, अभिनेत्री, आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
४६ @cutybeautykhan ब्युटी खान १७.६ ४८०.८ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
४७ @joshrichards जोश रिचर्ड्स १७.४ ९६३.८ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
४८ @joealbanese जो अल्बानिस १७.४ ६८२.६ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व संयुक्त राज्य अमेरिका अमेरिका
४९ @luckydancer5454 लक्की डान्सर १७.२ ७१३.५ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
५० @theshilpashetty शिल्पा शेट्टी १७.२ २१३.४ अभिनेत्री आ सामाजिक सञ्जाल व्यक्तित्व भारत भारत
१३ मई २०२० (२०२०-०५-१३) कऽ अनुसार

सन्दर्भ सामग्रीसभ[सम्पादन करी]

  1. "Loren Gray Earned Her 80 Million Followers by Lip-Syncing Radio Hits", इन्टरभ्यु, २० फरबरी २०१९, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  2. पेज, ड्यानी, "Many of TikTok's Biggest Influencers All Seem to Share One Common Talent", इन्भर्स, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  3. "Lisa and Lena – The Shorty Awards", सर्टि अवार्ड्स, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  4. "20 minutes – Lisa and Lena delete their Tiktok account", हेलिड्स, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  5. "Influencer twins Lisa and Lena delete Tik Tok account", अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  6. "TikTok: Will the network lose its young users without Lisa and Lena? | tellerreport.com", www.tellerreport.com, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  7. "Lisa & Lena löschen TikTok-Account: Wie sicher ist die App?", Bravo.de (जर्मनेलीमे), अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  8. "Lena en Lisa stoppen met TikTok", jeugdjournaal.nl (डचमे), अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  9. "सर्वाधिक लोकप्रिय टिकटक खातासभ", मिडियाकिक्स, १५ फरबरी २०१९, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  10. "सर्वाधिक लोकप्रिय टिकटक खातासभ", नियो रिच, १९ दिसम्बर २०१८, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  11. "शीर्ष १० चर्चित आ प्रख्यात टिकटक प्रयोगकर्तासभ", टेक जङ्की, २९ अप्रैल २०१९, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  12. "सर्वाधिक लोकप्रिय टिकटक खातासभ", रेङ्कर, अभिगमन तिथि ३१ मई २०१९ 
  13. "शीर्ष १०० टिकटक खातासभ", टिटिमेट्रिक, अभिगमन तिथि ३० अक्टुबर २०१९ 
  14. १४.० १४.१ "शीर्ष ५० सर्वाधिक अनुसरण कएल टिकटक खातासभ (अनुयायी सङ्ख्याक आधारमे)", सोसल ब्लेड, अभिगमन तिथि २९ अप्रिल २०२०